Om mej själv.....

Min familj består av min man Nicklas och mina barn Pontus och Hampus. Självklart ingår mina djur i familjen.

Jag kommer från Boden ursprungligen men har bott i Stockholm sedan 1986. Vi var ett gäng tjejer som flyttade ner tillsammans och vi har upptäckt storstan tillsammans, vi har även rest ihop i Europa och Asien på det glada 80-90 talet. Vi har fortfarande kontakt med varandra och umgås familjerna ihop. Numera upptäcker vi fjällvärlden tillsammans.

Jag bor i ett hus på Ekerö som ligger i Mälaren. Ekerö är en kommun som ligger ca 2 mil utanför Stockholms innerstad. Den består av flera öar. Bland andra Drottningholm där kungafamiljen bor. Det finns ett större centrum och några mindre. Här är landet med kossor och hästar och plantskolor. Här är  vattnet inte långt borta med bad och båtar. Vi har flera idrottsanläggningar och en skidbacke.

Jag är utbildad sjuksköterska och företagssköterska, jag har arbetat inom sjukvården istort sett hela mitt liv. Jag började som sjukvårdsbiträde inom som det hette på den tiden, långvården. Efter utbildning till undersköterska sökte jag mej till akutvården och jobbade på en av Sveriges största akutmottagningar,  på Södersjukhuset i 12 år, under den tiden utbildade jag mej till sjuksköterska. Att arbeta som sjuksköterska på akuten är oerhört lärorikt och roligt men också jobbigt både fysiskt och psykiskt.

Numera är jag utbildad företagssköterska och arbetar på en mottagning för företagshälsovård. Jag har börjat fundera på om det här är vad jag egentligen vill göra????

 

 

 

 

ankanshem.se © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.ankanshem.se